Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija; B.V.

07. 06. 2018. 10:07 >> 09:56

MANČESTER SITI

Žoržinjo prva opcija, Kovačić druga

Fudbalski klub Mančester Siti, šampion Engleske, ima sve manje strpljenja kada je u pitanju transfer Žoržinja, veznog fudbalera Napolija.

 

Stoga, prema navodima engleskih medija, ukoliko u narednih sedam dana ne dobiju pozitivan odgovor od italijanskog kluba okrenuće se Mateu Kovačiću iz Real Madrida ili Mariju Lemini iz Sautemptona.

Izvor blizak klubu kazao je da menadžer Đosep Pep Gvardiola, Kovačića i Leminu vidi kao moguća pojačanja za vezni red u narednoj sezoni.

No, ipak mu je prioritet Žoržinjo. Stoga su “građani“ poslali drugu ponudu za italijanskog reprezentativca vrijednu 57 miliona eura. Prethodnu od 50 miliona eura Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija je odbio i potom to javno kazao.

Ovoga puta Siti će na odgovor iz Italije čekati sedam dana, a potom krenuti u “lov“ na Kovačića ili Laminu.

Smatraju da bi hrvatski reprezentativac vjerovatno prihvatio ponudu, jer u Realu već tri sezone ima epizodnu ulogu, ulazeći u igru uglavnom s klupe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније