Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

25. 04. 2024. 22:34 >> 22:33

EVROLIGA

Slukas srušio Makabi, PAO izjednačio u seriji

Košarkaši Panatinaikosa izjednačili su na 1:1 u pobjedama protiv Makabija u plej-ofu Evrolige, pošto su večeras na svom terenu u Atini sa 95:79.

Panatinaikos je do pobjede predvodio Kostas Slukas sa 29 poena, a pratili su ga Janis Papapetru sa 15, Konstatinos Mitoglu sa 14, Matijas Lesor sa 11 i Kendrik Nan sa 10 poena.

Najbolji kod Makabija bio je Lorenco Braun sa 18 poena i šest asistencija.

Tokom većeg dijela prvog poluvremena Makabi je imao prednost, ali je Panatinaikos u završnici druge četvrtine napravio seriju 21:3 i na pauzu otišao sa dvocifrenim vođstvom 51:39.

Panatinikos je nastavio sa boljom igrom i sredinom treće četvrtine stigao do 17 poena prednosti, ali je Makabi uspio da se vrati i poslije minut igre u četvrtoj dionici prišao na pet poena zaostatka.

Trener domaćih Ataman je bio prinuđen da zatraži tajm-aut, nakon kog je domaća ekipa uspjela da zaustavi nalet Makabija i polovinom dionice, nakon trojke nekadašnjeg igrača Partizana, Joanisa Papapetrua ponovo stigne do dvocifrene prednosti 82:70.

Makabi nije uspio ponovo da se vrati, i Panatinaikos je stigao do pobhede i uspio da izjednači u seriji.

U trećem meču domaćin je Makabi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније