Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V./Mina

04. 05. 2024. 08:22 >> 08:21
Čitaj mi:

PRVA LIGA

Dečić u Pljevljima, Budućnost gost Arsenala, Sutjeska dočekuje Petrovac (TVCG 2)

Utakmicama 33. kola danas će biti nastavljeno takmičenje u Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi. Meč između Sutjeske i Petrovca kraj Bistrice pratite na TVCG 2, a sve duele na Portalu RTCG.

Vodeći Dečić igraće u Pljevljima, u 17 sati, protiv Rudara.

"Važna utakmica, kako za nas, tako i za njih, pošto su oni u zoni ispadanja. I sigurno da će tražiti bodove protiv nas, ali opet nama je veoma bitno, iz razloga što je titla veoma blizu. Sjutra možemo biti još korak bliži, tako da očekujem pobjedu i idemo da uzmemo sva tri boda." kazao je Matić za Portal RTCG.

Arsenal će u Tivtu, u isto vrijeme, biti domaćin Budućnosti.

“Kada igrate za klub kakav je Budućnost, sve osim pobjede je neuspjeh. Naša obaveza je da uđemo u utakmicu sa stavom i željom za trijumfom”, kazao je za klupski sajt Ivan Bojović, strijelac gola u remiju sa Sutjeskom (2:2) prethodnog vikenda…

“Taj odnos mora da bude vidljiv, vjerujem da ćemo da ga imamo, ali nikada unaprijed ne možemo da znamo šta može da donese utakmica. Zato moramo da budemo maksimalno fokusirani i spremni na sve kako bismo došli do tri boda”, istakao je napadač "plavih".

Kolo će kompletirati Sutjeska i Petrovac, utakmica koje će u Nikšiću početi u 18 sati. 

“Dobro je što smo pred mečeve odluke u naletu i dobroj formi. U meču pod Goricom smo možda mogli i bolje, da nismo napravili nekoliko manjih grešaka. Međutim, zadovoljan sam prikazanim, zadovoljan sam kako treniram, na kraju krajeva i rezultatima koje postižemo. Očekujem dosta od ove četiri utakmice. Na dobrom smo putu da ostvarimo cilj, a to je izlazak u Evropu“, rekao je u najavi meča šef stručnog štaba Sutjeske, Miljan Radović.

Za 17 sati zakazani su i dueli Jezera i Mladosti Beranama, kao i Jedinstva i Mornara u Bijelom Polju.

Dečić je, nakon 32. kola, vodeći na tabeli sa 58 bodova.

Budućnost je druga sa 55, Sutjeska zauzima treće mjesto sa 53, dok bod manje ima četvrtoplasirani Mornar.

Na petom mjestu je Jezero sa 48 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније