Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 09. 2017. 23:07 >> 22:37

OPORAVLJEN OD POVREDE

Azar spreman da zaigra protiv Lestera

Belgijski fudbaler Eden Azar mogao bi da zaigra za Čelsi u predstojećem meču protiv Lestera nakon što se u potpunosti oporavio od povrede.

Azar je u junu slomio skočni zglob desne noge na treningu sa reprezentacijom Belgije.

On još nije igrao za Čelsi ove sezone, ali jeste dva puta ulazio sa klupe na utakmicama reprezentacije protiv Gibraltara i Grčke.

"Azar je u konkurenciji za tim. Radi jako dobro kako bi bio spreman. Sada mogu da računam na njega. Moram da odlučim koliko minuta će igrati, ali mogu da računam na njega", rekao je trener Čelsija Antonio Konte, prenose britanski mediji.

Utakmica četvrtog kola Premijer lige izmedju Čelsija i Lestera igra se sjutra od 16.00.

Čelsi je poslije tri odigrana kola šesti na tabeli sa šest bodova, dok je Lester na 15. poziciji sa tri boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније