Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

17. 03. 2024. 15:58 >> 16:00
Čitaj mi:

FA KUP

Čelsi eliminisao Lester za polufinale

Fudbaleri Čelsija pobijedili su Lester 4:2 u četvrtfinalu FA Kupa.

Domaći sastav je od starta krenuo silovito, poveo već u 13. minutu, pogodio je Kukurelja za 1:0.

Na 2:0 povisio je Palmer u prvom minutu sudijske nadoknade u prvom poluvremenu, što je bio rezultat prvog dijela.Lesteru je bilo potrebno svega petnaest minuta u drugom poluvremenu da dođe do izjednačenja, prvo je Disasi zatresao svoju mrežu u 51. minutu za 2:1.Na 2:2 poravnao je Mavididi, prelijepim golom u 62. minutu.Lester je od 73. minuta igrao sa igračem manje, nakon što je direktni crveni karton dobio Dojl. 

Djelovalo je da će Lester izboriti produžetke, ali je Čelsi u finišu ipak uspio da dođe do pobjede. Plavci su poveli 3:2 u drugom minutu nadoknade, strijelac Čukvuemeka.Pitanje pobjednika riješio je Madueke u 98. minutu.

Čelsi će u polufinalu igrati protiv Mančester sitija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније