Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

10. 09. 2024. 10:45 >> 10:45

Ruske vlasti

Žena poginula u ukrajinskom napadu u regionu Moskve, oborena 144 drona

Ruske vlasti jutros su saopštile da je 46-godišnja žena poginula, a najmane tri osobe su povređene u ukrajinskim napadima u regionu Moskve, kao i da su noćas oborena 144 ukrajinska drona.

Žena je stradala nakon što je dron udario u stambenu zgradu na jugoistočnoj periferiji Moskve, naveo je na telegramu guverner Moskovske oblasti Andrej Vorobjov.

Mediji su prenijeli da su zvaničnici saopštili da je u napadu stradalo i devetogodišnje dijete, ali guverner nije potvrdio informaciju.

Najmanje tri ranjene osobe zbrinute su u bolnici.

Ruska protivvazdušna odbrana je saopštila da je noćas oborila ukupno 144 ukrajinske bespilotne letjelice, od kojih je 20 bilo iznad moskovske oblasti, saopštilo je rusko ministarstvo odbrane na Telegramu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније