Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

B.Č.J. [ Beta ]

28. 05. 2024. 21:57 >> 21:58
Čitaj mi:

Zelenski saopštio

"Važno je da se svijet ne umori od rata u Ukrajini i da ne vjeruje u laži koje širi Rusija"

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski upozorio je danas u Lisabonu međunarodnu zajednicu da je bitno da se ne umori od rata u Ukrajini i da ne povjeruje u laži koje širi Moskva.

"Za Ukrajince je veoma važno da se svijet ne umori od ovog rata koji traje više od dvije godine na vratima Evropske unije", rekao je Zelenski na konferenciji za novinare u Lisabonu.

"U suprotnom neće biti pravde, a svijet će mijenjati ljudi kao što je (predsjednik Rusije Vladimir) Putin. Ukrajina je do sada uspijevala da održi svjetsku solidarnost", rekao je Zelenski i dodao da to održavanje - veoma teško.

Prema njegovim riječima, Rusija pokušava da potkopa međunarodnu podršku Kijevu, posebno uz pomoć kampanja dezinformacija.

"Oni (Rusi) su veoma jaki u smislu dezinformacija", rekao je Zelenski, pozivajući da "se ne vjeruje u laži koje Rusija širi".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније