Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

Т.Г. [ Beta ]

30. 05. 2023. 12:08 >> 12:08
1

OD UKUPNO 31

Ukrajina: Oboreno 29 ruskih bespilotnih letjelica iznad Kijeva

Ukrajina je danas saopštila da je oborila 29 dronova od ukupno 31 ruske bespilotne letjelice, uglavnom iznad Kijeva i okoline.

To je bio treći ruski vazdušni napad na glavni grad Ukrajine u posljednja tri dana, a gradonačelnik Kijeva je ranije jutros saopštio da je najmanje jedna osoba poginula.

"Od 23.30 do 4.30, ruske okupacione trupe su napale Ukrajinu" sa 31 dronom Šahed-136/131 iranske proizvodnje, od kojih je 29 oboreno, skoro sve u blizini glavnog grada i na nebu iznad Kijeva", saopštile su ukrajinske vazduhoplovne snage na Telegramu.

Sirene za uzbunu oglasile su se noćas u Kijevu, ali i u centralnim i južnim djelovima Ukrajine.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније