Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

K. J. [ MINA-business ]

10. 08. 2024. 17:21 >> 17:21
Čitaj mi:

to

U Tivtu sedam odsto više turista

Na tivatskoj rivijeri trenutno boravi 10,03 hiljade gostiju, sedam odsto više nego u istom periodu prošle godine i gotovo duplo više nego 2019, pokazali su podaci Turističke organizacije Tivat.

Od ukupnog broja gostiju, 9,93 hiljade su strani, dok je domaćih 99, prenosi Radio Tivat.

U privatnom smještaju boravi 8,54 hiljade gostiju, osam odsto više nego prošle godine. U hotelima je smješteno 1,32 hiljade turista, od čega 91 domaći, dok su ostali stranci.

U ostalim vidovima smještaja odmara 175 gostiju, u kampovima 62, a u odmaralištima 113.

U strukturi gostiju i dalje dominiraju turisti iz Srbije, slijede gosti iz Rusije, Bosne i Hercegovine, Turske, a u porastu su i oni iz Velike Britanije

U manjem broju, Tivat posjećuju turisti iz Njemačke, Ukrajine, Sjedinjenih Američkih Država (SAD) i Hrvatske, a počeli su da se vraćaju i gosti iz Francuske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније