Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

B.Č.J.

25. 07. 2024. 10:34 >> 10:34

Kordić preuzela dužnost

Radićemo da se turistički potencijali maksimalno iskoriste

Simonida Kordić preuzela je danas funkciju ministarke turizma.

Kako je saopšteno iz tog vladinog resora, Kordić je tom prilikom kazala da je turizmu, kao vodećoj grani crnogorske privrede, potrebno posvetiti posebnu pažnju.

„Novi projekti, otvaranje ka modernim savremnim oblicima ove djelatnosti, neophodni su da bi Crna Gora održala korak sa vodećim turističkim destinacijama“, poručila je Kordić.

Iako, kako je dalje rekla, preuzima dužnost u trenutku kada je sezona uveliko počela, vjeruje da će nastavak biti uspješan i da ćemo imati očekivane rezultate.

„Crna Gora je prelijepa zemlja koja ima mnogo toga da ponudi i radićemo na tome da se svi njeni potencijali maksimalno iskoriste, kako bi naši posjetioci mogli da otkrivaju u našoj zemlji čitave nove svjetove i rado se vrate“, zaključila je Kordić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније