Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

B.Č.J. [ Mina ]

16. 06. 2024. 14:44 >> 14:48
1

turistička organizacija

Na kotorskoj rivijeri odmara 4,84 hiljade gostiju

Na kotorskoj rivijeri odmara 4,84 hiljade gostiju, saopšteno je iz Turističke organizacije (TO) Kotor.

Od ukupog broja, 3,51 hiljada boravi u privatnom smještaju, 1,2 hiljade u hotelskom, 77 u hostelima, a 65 u kampovima, prenosi Radio Kotor.

U privatnom smještaju najbrojniji su gosti iz Rusije, Turske, Srbije, Velike Britanije i Njemačke, a u hotelskom iz Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država (SAD), Kine i Turske.

Prema podacima Turističko informativnog centra TO, grad je tokom protekle sedmice obišlo 17,8 hiljada izletnika, od čega 5,15 hiljada u danima vikenda.

Najbrojnije su bile grupe iz Turske, Njemačke, Poljske, Francuske i Španije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније