Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

M.L.B./Mediabiro

18. 05. 2024. 15:48 >> 15:48
Čitaj mi:

oko 3.200 turista

Ristić: Predsezona u Kotoru obara rekorde

Povodom proslave Dana nezavisnosti, u Kotoru će, na Trgu od Oružja, nastupiti jedan od omiljenih muzičara s ovih prostora – Petar Grašo, najavio je za Mediabiro direktor TO Kotor Jovan Ristić. Posjetioce će te večeri, kako je istakao, zabavljati i popularna kotorska grupa – Who See.

„Nastavljamo sa kvalitetnim muzičkim programom za Dan nezavisnosti. Vjerujem da će biti interesantno i za naše goste, ali i za Kotorane i sve stanovnike okolnih gradova“, ističe Ristić.

Kaže i da je u Kotoru sve više turista. Samo u aprilu, oboreni su svi rekordi iz 2019. godine koja je važila za najuspješniju turističku godinu, naveo je Ristić.

„Rekao bih da sezona kod nas nije ni prestajala. Možemo je podijeliti na dio kratkog zatišja između zime i proljeća u Kotoru. Sada nastavljamo punim tempom. Što se tiče gostiju koji borave u našem gradu, prema posljednjem presjeku ih je oko 3.200. Veći dio je u privatnom smještaju, dok ih je oko hiljadu u hotelskom“, rekao je Ristić.

U gradu je i sve više izletnika.

„Skoro svakodnevno u Kotoru boravi od tri, četiri i više hiljada izletnika. Gostiju ne fali i na nama je da u narednom periodu vidimo koji je najbolji način da organizujemo njihove dolaske, kako bismo svi bili zadovoljni, a gosti otišli sa lijepim uspomenama“, zaključio je Ristić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније