Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Mina biznis/M.L.B. ]

17. 09. 2023. 16:11 >> 16:12

NTO OBJAVILA

Konkurs za najbolji kratki video klip o zelenom turizmu

Nacionalna turistička organizacija (NTO) je, povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma, objavila nagradni konkurs za mlade od 13 do 18 godina, za najbolji kratki video klip na temu zeleni turizam.

Iz NTO su objasnili da je predmet konkursa izrada kratkog video klipa o jednoj od mnogih turističkih destinacija u Crnoj Gori kroz prizmu zelenog turizma.

„Klip, prilagođen društvenoj mreži Instagram, u trajanju od 15 do 60 sekundi treba da skrene pažnju na probleme zaštite životne sredine i ukaže na važnost očuvanja tog turističkog mjesta“, objasnili su iz NTO.

Oni su dodali da je cilj konkursa podsticanje kreativnosti i razvoja ekološke svijesti među djecom i mladima, kao i proširivanje znanja o turističkim ljepotama Crne Gore i načinima izražavanja kroz medije.

NTO je, kako su saopštili, za dobitnike konkursa pripremila vrijedne nagrade.

Konkurs, objavljen na internet stranici www.montenegro.travel, biće otvoren do 24. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније