Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

О.З.  [ TVCG ]

25. 01. 2023. 09:22 >> 09:18

NADAJU SE DOBROM NASTAVKU SEZONE

Skijališta u Kolašinu posjetilo oko šest hiljada turista

Prethodnog vikenda, kada je i zvanično je počela skijaška sezona u Crnoj Gori, skijališta u Kolašinu posjetilo je oko šest hiljada turista od čega oko dvije hiljade skijaša, kazala je PR Nacionalne turističke organizacije Milena Vujović.

"Tokom vikenda, po nezvaničnim procjenama Ski centra Kolašin, bilo je oko šest hiljada posjetilaca i oko dvije hiljade skijaša. To su odlični podaci i sudeći po tome nastavak uspješne sezone će biti vrlo uspješan", kazala je Vujović u emisij "Dobro jutro Crna Goro" na TVCG.

Naravno, nastavak turističke sezone zavisi od vremenskih uslova.

"Ako nastavimo ovim tempom, nadam se da ćemo moći da nadomjestimo neke eventualne gubitke koji su nastali u prethodnom periodu", dodala je Vujović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније