Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

P.R.

08. 08. 2022. 22:03   >>  22:34

ABAZOVIĆ

"Hajat stigao u CG, treba da se ponašamo unikatno"

Velika je čast što u Crnu Goru dolazi Hajat i nadam se da je ovo samo prvi njihov hotel koji će se otvoriti u našoj državi u budućem periodu, poručio je premijer Dritan Abazović iz Kotora.

Abazović je kazao da Hajat nije mogao da izabere ljepšu lokaciju od Boke Kotorske.

"Ovo je samo početak velikog zamajca promjene Boke Kotorske na bolje. Ovdje u Kotoru, ali i na drugim mjestima u Boki biće uskoro otvaranje i drugih hotela sa međunarodnim prendovima", najavio je Abazović.

On je kazao da Crna Gora mora da hvata trendove sa savremenim svijetom, te dodao da globalizacija ne poznaje nikakve granice.

"Naša zemlja jeste unikat, ali ne može da ostvari puni potencijal, ako to ne bude dio neke šire globalne priče. Siguran sam da će američke kompanije dati značajan doprinos tome", istakao je Abazović, te dodao da su svi investitori dobrodošli, kao i da će Vlada i opštine izaći u susret.

Abazović navodi da se ovim poslala poruka da se kratkom vremenskom periodu mogu uraditi sjajne stvari za Crnu Goru. Zahvalio je porodici Mišković na inicijativi da dovedu Hajat.

"Siguran sam da će Crne Gora naći svoj put da promoviše sebe kao destinaciju koja je izuzetan unikat. Da će gosti Hajata u Boki Kotorskoj biti prezadovoljni. Da će Hajat biti prezadovoljan sa svojim partnerima u Crnoj Gori. Da će nas promovisati širom planete i da će biti motivacija drugim velikim hotelskim brendovima da dođu na naše tržište. Siguran sam da ostvarujemo trku u kojoj će biti važno stići prije nekog drugog brenda. To je Crna Gora kojoj težimo i ne treba da se plašimo kvaliteta", poručio je Abazović, dodajući da mi jesmo unikat i da tako treba da se ponašamo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније