Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

B.Č.J.

31. 05. 2022. 22:22 >> 22:20

TO BUDVA

Svečana Ceremonija otvaranja sezone krajem sedmice

Svečana Ceremonija otvaranja sezone održaće se u petak i subotu na trgu ispred starog grada u Budvi, saopšteno je iz Turističke organizacije Budva (TOB).

Predstavnica TOB, Anđela Bošković, kazala je da će se, na glamuroznoj bini, uz savršen zvuk i najmodernije svjetlosne efekte, smjenjivati note klasičnih i modernih kompozicija, operske arije i izvorne pjesme, kao i performansi za publiku, prenosi Mediabiro.

“Uz jedan pravi kabare šou, atmosfera će zaista odisati glamurom i ljepotom. Riječ je o nesvakidašnjem događaju, i malo je reći da se veselimo prvom događaju ovakvog tipa u Budvi – otvaranju ljetnje turističke sezone”, navela je Bošković.

Ona je najavila i koji će poznati umjetnici prirediti nezaboravan provod tokom dvije večeri manifestacije.

“Program počinje u petak u 21 sat, kada će nastupiti Tom Odell, Nevena Božović, Sky Cellos, a nakon toga počinje performans u kojem će Mina Rusche, Petar Marić, Mattia Zanatta, Marija Nešić i mnogi drugi evropski i regionalni umjetnici pokazati svoja umijeća u modernom igrokazu”, rekla je Bošković.

Ona je dodala da će sat nakon ponoći biti organizovan i afterparty na lokaciji tvrđava Mogren, i nastupi DJ-a Erika Kasela i Nadežde Dimitrijević.

“Već naredne večeri, sa početkom u 21 sat i 30 minuta, takođe ispred zidina starog grada, nastupiće maestro Bojan Suđić sa festivalskim orkestrom Virtuozi i solistima. Takođe, i ove večeri publiku očekuje performans sa početkom u 23 sata i 30 mi8nuta, kao i DJ žurka, odnosno afterparty na tvrđavi Mogren jedan sat iza ponoći i DJ Roger Sanchez”, kazala je Bošković.

Kako je ranije saopšteno, TOB prvi put organizuje svečanu Ceremoniju otvaranja sezone, u saradnji sa Opštinom Budva i Skymusic korporacijom, sa ciljem da privuče pažnju ciljane javnosti, poveća turistički promet na budvanskoj rivijeri u periodu predsezone i stvori događaj sa jakim promotivnim efektom koji će postati jedan od najatraktivnijih u kalendaru manifestacija Budve, ali i cijele Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније