Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

T.G.

20. 05. 2022. 23:46   >>  23:42

PRIREĐENA POSJETA

Novinari iz Poljske gosti Turističke organizacije Bar

Turistička organizacija Bar danas je u saradnji sa NTO Crne Gore, dočekala predstavnike medija iz Poljske, navodi se u saopštenju.

Imajući u vidu značaj ovog tržišta za naš grad, TO Bar je osmislila poseban program za današnju posjetu koja se ogleda u obilasku Starog Bara, pješačkoj turi kroz maslinjak Džidžarin kao i radnom ručku na Bartuli u cilju upoznavanja zaledja našeg grada.

Poljski predstavnici medija itekako dobro poznaju našu morsku obalu, a ovom prilikom doživjeli su djelić atmosfere aktivnog odmora uz pratnju vodiča ali i nezaobilaznog upoznavanja sa najvećim kulturno-istorijskim spomenikom našeg grada.

Na današnjoj turi bilo je 10 predstavnika medija i to: Gazeta.pl, wp.pl, Rynek Turystyczny & Magazyn Świat, Wiadomości Turystyczne, Magazyn.wakacje.pl, Wasza Turystyka, NowaTurystyka.pl, Interia.pl, Onet.pl kao i National Geographic Traveler.

Turistička organizacija Bar ovom prilikom je pozvala i predstavnike barske turističke privrede koji najviše posluju na ovom tržištu, kako bi nas bolje upoznali sa potrebama istih.

Ova posjeta je od izuzetnog značaja za našu opštinu, posebno zbog kategorija smještajnih kapaciteta i cjenovne politike koju posjeduje naš grad a koja odgovara standardu i profilu turista iz Poljske.

Prilikom dobrodošlice VD Direktor Ivan Kovač je istakao da Bar ima mnogo toga da ponudi i da posebno, nakon pandemije, želi da ovom tržištu ponudi boravak u prirodi kao i aktivnosti koje kako kaže nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, zaključuje se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније