Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

T.G.

18. 05. 2022. 17:40 >> 17:40

NTO

Divlja ljepota Crne Gore oduševila novinare iz Poljske

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Poljske, domaćin je grupi najznačajnih predstavnika poljskih medija, koji od 16. do 20. maja borave u studijskoj posjeti Crnoj Gori, navodi se u saopštenju.

"Riječ je o predstavnicima poznatih novina: "Gazeta.pl",  "WP.pl, Rynek Turystyczny & Magazyn Świat", "Wiadomości-Turystyczne Magazyn", "wakacje.pl", "Wasza Turystyka", "NowaTurystyka.pl" i "Interia.pl", koji će se tokom petodnevnog programa upoznati sa raznolikom ponudom Crne Gore, od autentičnih sela i netaknute prirode do luksuznih turističkih proizvoda", ističu iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Kako navode, Crna Gora je veoma interesantna zemlja koja ima prelijepu prirodu, a turisti iz Poljske vole da posjećuju Balkan, i Crna Gora je za njih još uvijek neotkrivena destinacija.

"Crna Gora je predivna država i drago mi je što sam ovdje. Najznačajnije što ova mala zemlja nudi jeste priroda i potrebno je da se to što više istakne, a očigledno je da vi to radite. Sigurna sam da ovo ima budućnost, zato što sada prirodni turizam, aktivni, etno i eko turizam je nešto što ljudi žele", kazala je predstavnica Wiadomości Turystyczne, Nelly Kamińska.

O značaju medija, te da je Crna Gora izuzetno privlačna za Poljake najbolje pokazuje podrška ovom putovanju od strane nacionalne poljske aviokompanije LOT. Na ovaj način, cilj je da mediji dočaraju svom auditorijumu Crnu Goru kao destinaciju za odmor koja može odgovoriti različitim interesima putovanja.

Iako je Crna Gora mala zemlja, LOT vjeruje da bi turisti trebali da je posjete i dožive njenu izuzetnu, balkansku klimu. Bez obzira da li je u pitanju vikend ili duži odmor, vrijedi prošetati krivudavim ulicama starog grada na obali Morače i vidjeti stari most preko Ribnice, popiti kafu i pojesti vanilice na Rimskom trgu u Podgorici", poručili su iz poljske nacionalne aviokompanije LOT.

Narednih dana, predstavnici poljskih medija će posjetiti poznate turističke lokalitete na primorju Crne Gore, od Herceg Novog koji je poznat kao grad sunca, preko najljepšeg fjorda u Evropi, Bokokotorskog zaliva i atraktivne Budve, dok će poslednjeg dana boravka posjetiti Bar i maslinjak Džidžarin u kom se nalazi preko 10.000 maslinovih stabala, zaključuje se u saopštenju. 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније