Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Mina ]

31. 03. 2021. 15:58 >> 15:59
4

PORTO MONTENEGRO

U hotelu Regent očekuju bolju popunjenost

U hotelu Regent Porto Montenegro trenutno borave gosti iz Crne Gore i regiona, a sa ublažavanjem epidemioloških mjera u Tivtu očekuju i bolju popunjenost.

PR hotela, Elena Ljiljanić, kazala je da se bolja popunjenost očekuje i tokom vaskršnjih i prvomajskih praznika.

Hotel Regent u narednom periodu fokusiraće se na goste iz regiona, jer trenutne epidemiološke mjere dopuštaju njihov boravak, naročito ako se uzme u obzir činjenica da nije potreban obavezan PCR test.

“Pomno pratimo dešavanja kada su epidemiološke mjere u pitanju i aviopovezanost sa dosadašnjim tradicionalnim tržištima, Ukrajinom i Rusijom, gdje ćemo usmjeriti posebnu pažnju, kao i na zemlje njemačkog govornog područja”, rekla je Ljiljanić agenciji CGNews.

Ona je podsjetila da je nedavno održan sajam turizma u Moskvi, gdje se vidjelo veliko interesovanje turista iz Rusije.

„Sada je veoma važno prisustvo na društvenim mrežama, kao i digitalni marketing u cilju podsjećanja na prisutnost i spremnost Crne Gore kao destinacije da, čim to mjere dozvole, gostima pruži kvalitetan odmor“, navela je Ljiljanić.

Ona je podsjetila i da veliki broj događaja i vjenčanja nije otkazan, već samo pomjeren, pa se i njihova realizacija u nekom manjem obimu očekuje u drugoj polovini godine.

Tokom aprila, tradicija hotela je inoviranje gastronomske ponude.

“Tako je za predstojeći mjesec planiran 'zeleni' kalendar događaja u sklopu kojeg ćemo biodiverzitet ovog podneblja proslaviti vikendom u znaku divljih šparoga 10. i 11. aprila i vikendom u znaku žućenice 17. i 18. aprila u sklopu kojeg će se na meniju naći delikatese pripremljene sa ovim kraljicama divljih biljaka”, zaključila je Ljiljanić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније