Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

14. 10. 2014. 10:17 >> 10:15

PRINUDNO SLETIO

Popucali paneli na avionu tokom leta

Avion američke aviokompanije “Amerikan erlajns”, koji je poletio za Dalas sa međunarodnog aerodroma u San Francisku, morao je da se vrati i sleti na isti aerodrom zbog popucalih panela, saopštili su danas aerodromski zvaničnici.

Avion na letu "2293" se poslije sat vremena od uzlijetanja vratio i sletio bez incidenta, a niko od 184 putnika i šest članova posade nije povrijeđen, rekao je portparol “Amerikan erlajnsa” Met Miler, prenijela je agencija AP.

Iako je problem koji je nastao vezan za pritisak, pilotska kabina nije izgubila pritisak i maske za kiseonik nijesu bile upotrijebljene, dodao je Miler.

Jedan od putnika rekao je da je osjetio potresanje trupa aviona i buku spolja neposredno po uzlijetanju. Potom je došlo do pucanja unutrašnjih panela s obje strane letjelice, odvojivši se potpuno od zidova.

Kada je pilot vidio šta se dogodilo, odlučio je da se vrati u San Francisko, a osoblje aviona je uspjelo da umiri putnike i da ne dođe do panike, navela je američka agencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније