Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

P. R. [ Beta ]

12. 10. 2024. 12:39 >> 12:42
Čitaj mi:

KRAJ NJEMAČKE OBALE

Ugašen požar na naftnom tankeru u Baltičkom moru

Vatra koja je izbila na naftnom tankeru u Baltičkom moru, blizu njemačke obale, uspješno je ugašena, saopštili su danas lokalni zvaničnici.

Pomorska spasilačka služba je u petak ujutro upozorena na požar na brodu "Anika" pod njemačkom zastavom, a nedugo zatim je izvukla svih sedam članova posade sa broda. Sa obale se mogao vidjeti crni dim iz tankera koji je prevozio oko 640 tona nafte.

Najvjerovanije je požar izbio u mašinskoj prostoriji ili u skladištu za farbu i proširio se po krmi broda. Stručnjaci su u petak popodne utvrdili da je stanje broda stabilno i vlasti su odlučile da ga odvuku u lučki grad Rostok kako bi se nastavilo sa gašenjem požara.

Vatrogasci su pregledali 73 metra dug brod nakon što je stigao u luku i utvrdili da je požar ugašen, saopštila je njemačka Centralna komanda za pomorske vanredne situacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније