Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.V. [ Tanjug ]

12. 09. 2024. 14:38 >> 14:38
Čitaj mi:

RAJIĆ

"Debata pokazala da je Harisova bila potcijenjena, predsjednička trka neizvjesna

Politički analitičar iz Beograda Predrag Rajić izjavio je danas da je televizijska debata demokratskog i republikanskog kandidata za predsjednika SAD Kamale Haris i Donalda Trampa pokazala visok stepen podijeljenosti u američkom društvu, i to da je Kamala Haris u medijima i od strane analitičara u Americi bila prilično potcijenjena prije ove debate.

Kako je naveo za Tanjug, debata je pokazala da je Harisova bila potcijenjena u kontekstu toga da se neće dovoljno dobro snaći, gdje je ona nastupila sa pozicije blagog autsadjera ali je sve vrijeme uspela da drži Trampa u defanzivi, iako se očekivalo obrnuto.

S druge strane, Rajić kaže da je ova debata pokazala da se Trampov izborni štab i on sam još nijesu navikli na činjenicu da je kandidat demokrata promijenjen, već da imaju istu taktiku kao da je američki predsjednik Džozef Bajden kandidat, što, smatra on, politički za njih nije dobro i da bi morali što prije da počnu da razmišljaju u pravcu kako da svoju kampanju i svoje političke poruke preokrenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније