Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ N1 ]

10. 09. 2024. 20:33 >> 20:35
Čitaj mi:

KANDIDAT NA PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA

Tramp: Kamala će Ameriku uvesti u komunizam

Sve je spremno za ono što bi mogao da bude ključni trenutak u kampanji koja vodi do predsjedničkih izbora u SAD 5. novembra - večerašnju debatu između demokratske potpredsjednice Kamale Haris i bivšeg republikanskog predsjednika Donalda Trampa.

Debata, koja se održava u Filadelfiji, za Kamalu Haris može da bude prilika da istakne prioritete i odvažnost u odnosu na takmaca koji se ne libi da je javno omalovažava i izlaže rasističkim i seksističkim komentarima.

Sa druge strane, debata će za Trampa biti prilika da oslabi njen zamajac u predizbornoj trci, koja se znatno zaoštrila otkako je promovisana u kandidata Demokratske stranke.

Međutim, prema istim izvorima, Tramp ima dobre izglede za pobjedu na novembarskim izborima.

Tramp se pripremao za debatu na političkim brifinzima, uz konstataciju da će Haris odvesti zemlju u komunizam.

Debata bi trebalo da traje 90 minuta.

Haris se pripremala u hotelu u Pitsburgu, u zamišljenom TV studiju sa kamerama i rasvetom, gdje je imala dvoje moderatora koji su mu postavljali pitanja i saradnika koji je glumio Trampa.

Istraživanja javnog mnjenja ukazuju da Haris ima neznatnu prednost u odnosu na Trampa u većini država ključnih za ishod predsjedničkih izbora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније