Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

08. 09. 2024. 19:07 >> 19:09
Čitaj mi:

NAKON PADAVINA

Srušila se zgrada u Indiji, najmanje osam osoba poginulo

Najmanje osam osoba poginulo je u urušavanju zgrade u indijskom gradu Laknau, saopštili su policijski izvori. Zgrada se urušila u 17 časova u subotu po lokalnom vremenu, nakon intenzivnih padavina koje su dovele do poplave u tom području.

Policijski izvori su naveli da je oko 35 do 40 ljudi bilo u zgradi u trenutku incidenta, a poslednje pronađeno tijelo izvučeno je jutros oko tri sata, prenosi Nju indijan ekspres. Kako se navodi, spasilački timovi spasili su 28 ljudi.

Policijski komesar Amit Verma rekao je da je mala vjerovatnoća da se neko i dalje nalazi ispod ruševina, iako je operacija i dalje u toku.

Timovi Nacionalnih snaga za reagovanje na katastrofe (NDRF) i Državnih snaga za reagovanje na katastrofe (SDRF) nastavljaju sa čišćenjem lokacije.

U zgradi staroj 15 godina nalazile su se veleprodaje farmaceutskih kompanija. U prizemlju je bila radionica i magacin, dok su gornji spratovi služili za skladištenje sanitetskog materijala i pribora za jelo.

Glavni vatrogasni oficir Mangeš Kumar otkrio je da preliminarne istrage sugerišu da su građevinski radovi bili u toku u podrumu zgrade u vrijeme urušavanja, a lokalnim vlastima je naloženo da obezbijede hitnu medicinsku pomoć povrijeđenima i ubrzaju napore za pomoć.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније