Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.L.B./Beta

08. 09. 2024. 12:05 >> 12:05

O IZBORIMA IZ 2020.

Tramp prijeti protivnicima uoči ključne debate

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp objavio je, samo nekoliko dana pred njegovu prvu i vjerovatno jedinu debatu sa protivkandidatom za predsjednika aktuelnom potpredsjednicom države Kamalom Haris, upozorenje na društvenim mrežama prijeteći da će zatvoriti sve koji su bili "umiješani u krađu izbora" prije četiri godine, za koje je rekao i da će biti pod intenzivnom prismotrom.

"Kada pobijedim, ti ljudi koji su pokrali izbore biće procesuirani, što će uključivati i dugotrajne zatvorske kazne kako se ova izopačenost pravde ne bi ponovila“, napisao je Tramp, ističući ponovo sumnju u integritet izbora.

"Da znate da se ova pravna izopačenost proteže na advokate, političke operativce, donatore, nezakonite glasače i korumpirane izborne zvaničnike. Oni koji su umiješani biće traženi, uhvaćeni i procesuirani na nivoima koji do sada nikada nijesu viđeni u našoj zemlji“, rekao je on.

Trampova poruka predstavlja najnoviju njegovu prijetnju da će iskoristiti predsjedničku funkciju za odmazdu ako osvoji drugi mandat. Nema dokaza o prevari na kojoj on i dalje insistira da se desila na izborima 2020. godine dok je desetine sudova, republičkih državnih zvaničnika i njegove administracije su rekli da je pošteno izgubio.

Tramp je izbjegao tradicionalne pripreme za debatu, birajući da održava skupove i događaje, dok je Harisova u hotelu u centru Pitsburga, radi sa svojim pomoćnicima od četvrtka.

Ona je pristala na jednu debatu, čiji će domaćin biti ABC.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније