Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M.Lj. [ Klix ]

30. 08. 2024. 21:02 >> 21:07

ISTRRAGA U TOKU

Seul: Na putu se iznenada otvorila rupa i "progutala" auto sa dvoje ljudi

Stariji par prevezen je u bolnicu nakon što je automobil u kojem su se juče vozili ulicama Seula u Južnoj Koreji "progutala rupa".

Žena je doživjela srčani udar pa su joj medicinski radnici pružili reanimaciju.

Prema pisanjima medija, rupa se vjerovatno otvorila prije nego što su oni naletjeli na nju na putu. Pokrenuta je i istraga kako bi se otkrio uzrok.

Slična situacija se nedavno desila u Kuala Lumpuru kada je Indijka upala u vrtaču koja se iznenada stvorila na putu, a žena se i dalje vodi kao nestala.

Policija strahuje da ju je odnijela podzemna voda. Gradske vlasti otkazale su proslavu Merdeke iz poštovanja prema turistkinji koja je bila na dvomjesečnom odmoru sa porodicomi koja je trebalo ubrzo da se vrati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније