Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Mina ]

30. 08. 2024. 11:53 >> 11:53
Čitaj mi:

u blizini Kan Junisa

Najmanje pet Palestinaca ubijeno u dva napada u Gazi

Najmanje pet Palestinaca ubijeno je u izraelskim napadima u blizini Kan Junisa na jugu Pojasa Gaze i izbjegličkog kampa Jabalija na sjeveruu te palestinske enklave.

Kako prenosi Anadolija, izraelski ratni avioni bombardovali su kuću u oblasti Absan al-Kebira, zapadno od Rafe i istočno od Kan Junisa.

U tom napadu je ubijeno najmanje troje Palestinca, a ima i ranjenih.

U bombardovanju kuće u blizini raskrsnice Al-Hevja u izbjegličkom kampu Jabalia na sjeveru Pojasa Gaze, ubijene su dvije osobe, među kojima i dijete.

U izraelskim napadima na Pojas Gaze od 7. oktobra ubijena su 40.602 Palestinca, uključujući najmanje 16.589 djece i 10.980 žena, dok je 93.855 ljudi ranjeno.

Sukobi u Pojasu Gaze počeli su nakon prekograničnog napada Hamasa na Izrael, 7. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније