Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

N1 [ R.B. ]

25. 08. 2024. 20:42 >> 20:43
Čitaj mi:

OBRAĆANJE NASRALAHA

Lider Hezbolaha: Procijenićemo da li treba nastaviti napade

Lider organizacije Hezbolah Sajed Hasan Nasralah izjavio je da će, poslije današnjih raketnih udara i napada bespilotnih letjelica iz Libana na izraelske vojne ciljeve, procijeniti da li treba nastaviti napade.

Nasralah je poručio da su udari izvedeni “kako je planirano”, kao odgovor na smrt jednog od komandanata Hezbolaha Fuada Šukra, koji je prošlog mjeseca ubijen u Bejrutu.

Prema Nasralahovim riječina, Hezbolah se suzdržao od napada na civilne ciljeve, kao što je Aerodrom “Ben Gurion” u Tel Avivu.

Nasralah je naveo da je glavni cilj bila baza izraelske vojne obavještajne službe, udaljena oko 110 kilometara od granice sa Libanom.

Ako rezultat nije zadovoljavajući, zadržaćemo pravo da odgovorimo drugi put, poručio je Nasralah.

On je izjavio da je Hezbolah ispalio više od 300 raketa “Kaćuša”, prije nego što je u napadima angažovao dronove, javlja Rojters.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније