Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J.

20. 08. 2024. 13:14 >> 13:16
Čitaj mi:

vijest saopštila njena porodica

Najstarija osoba na svijetu preminula u 117. godini

Žena za koju se vjeruje da je najstarija osoba na svijetu umrla je u 117. godini, saopštila je njena porodica.

Marija Branjas, rođena u Americi za koju se vjeruje da je najstarija osoba na svijetu sa 117 godina, umrla je, saopštila je njena porodica u utorak.

U postu na njenom nalogu na društvenoj mreži X, njena porodica je napisala: „Marija Branjas nas je napustila. Otišla je putem koji je željela: u snu, u miru i bez bola“.

Gerontološka istraživačka grupa, koja potvrđuje detalje ljudi za koje se smatra da imaju 110 ili više godina, navela je Branjas kao najstariju poznatu osobu na svijetu nakon smrti francuske časne sestre Lusil Rendon prošle godine.

Branjas je rođena u San Francisku 4. marta 1907, prije nego što se njena porodica vratila u Španiju kada je bila mlada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније