Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

MSN

19. 08. 2024. 10:10 >> 10:10
Čitaj mi:

ZBOG TORNADA

Potonuo brod kod Palerma, nestalo sedam osoba

Jedrenjak, za koji se vjeruje da je bio britanski, potonuo je kod obala Palerma, u južnoj Italiji, a 22 osobe su bile na njemu.

Službe hitne pomoći kažu da su spasile 15 osoba, uključujući jednogodišnje dijete, ali se sedmoro i dalje vode kao nestali, prenosi MSN. 

Pretpostavlja se da je brod potonuo zbog lošeg vremena pošto je tornado pogodio Siciliju. Ronioci su već stigli do trupa, na dubini od 49 metara, oko pola milje od obale. Preživjeli su odvedeni u Portičiolo.

Prema prvim izvještajima, brod je nosio britansku zastavu. Na brodu su bili uglavnom Britanci, ali i Novozelanđanin, državljanin Šri Lanke, dva Francuza i Irac, dodaje se. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније