Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.M. [ Mina ]

04. 08. 2024. 13:17 >> 13:17

U napadu nožem u Izraelu ubijene dvije osobe

Palestinski napadač ubio je dvije osobe, a dvije ranio u napadu nožem u središnjem Izraelu, prije nego što ga je policija ubila, saopštile su izraelske vlasti.

Napad se dogodio tokom jutarnje gužve u gradu Holonu, nedaleko od Tel Aviva, prenosi Rojters.

Izraelska hitna pomoć objavila je da je napadač nožem izbo ljude u blizini benzinske pumpe i parka.

Medicinski zvaničnici su kazali da je ubijeno dvoje starijih građana, muškarac i žena, a da su druge dvije osobe hitno prebačene u bolnicu.

“Teroristu je brzo neutralisao jedan od naših policajaca na mjestu događaja i spriječio ga da izvede još gori napad”, rekao je portparol policije Eli Levi.

U saopštenju policije navodi se da su velike policijske snage prisutne na mjestu napada i da sprovode temeljne potrage uz pomoć helikoptera i dodatnih sredstava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније