Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M.Lj. [ Beta ]

04. 08. 2024. 10:55 >> 10:55

GAZA

U izraelskim vazdušnim udarima poginulo 12 ljudi

U izraelskim vazdušnim udarima rano jutros u Gazi poginulo je 12 ljudi.

Izraelci su izveli napade na izbjeglički kamp unutar bolničkog kompleksa u centralnoj Gazi i na sjeveru te teritorije.

U izraelskom vazdušnom udaru u Pojasu Gaze rano jutros na šatorski kamp u kojem se nalaze raseljena lica u dvorištu bolnice za mučenike Al-Aksa, poginule su četiri osobe, uključujući i jednu ženu, a više ih je ranjeno, rekli su zdravstveni zvaničnici. Nisu rekli da li su ubijeni civili ili borci.

Novinar Asošiejted presa snimio je muškarce kako žure na lice mjesta da pomognu ranjenicima i izvuku tijela, dok pokušavaju da ugase vatru.

Bolnica u Deir al-Balahu je glavna medicinska ustanova koja radi u centralnoj Gazi, a hiljade ljudi su se tamo sklonile nakon što su pobjegle iz svojih domova tokom prethodnih deset mjeseci.

U odvojenom udaru uništena je kuća u sjevernoj Gazi, ubijeno je osmoro ljudi, među njima porodica sa troje djece, saopštilo je palestinsko Ministarstvo zdravlja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније