Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Tanjug [ M.V. ]

03. 08. 2024. 19:24 >> 19:24
Čitaj mi:

štab Kamale Haris

"Tramp pokušava da promijeni uslove debate u svoju korist"

Predizborni štab Kamale Haris, potpredsjednice SAD i najverovatnijeg kandidata demokrata na predstojećim izborima optužio je danas bivšeg predsjednika SAD i kandidata republikanaca Donalda Trampa da pokušava da promijeni uslove debate na ABC njuzu zakazane za 10. septembar, kako bi stvorio okruženje za debatu koje bi moglo da mu da prednost.

Tramp je juče na platformi Istina (Truth Social) objavio da se dogovorio sa Foks njuzom da održi debatu 4. septembra, uz prisustvo moderatora Foks njuza i auditorijuma, prenosi CNBC.

On je ocijenio da tekuće parnice sa ABC njuzom predstavljaju "sukob interesa".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније