Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.Č.J.

24. 07. 2024. 16:26 >> 16:27

zbog "brige za bezbjednost"

Predsjednik Izraela čekao 40 minuta u avionu u Parizu

Predsjedniku Izraela Isaku Hercogu i njegovoj delegaciji dopušteno je da izađu iz aviona na aerodromu u Parizu tek pošto su poslije slijetanja proveli u njemu još 40 minuta "zbog brige za bezbjednost", rekao je predsjednički portparol.

Kako je navedeno "predsjednik i njegova delegacija su se iskrcali i nastavili raspored po planu", ali nijesu otkriveni detalji incidenta, prenose izraelski mediji.

Novinski sajt Vala je objavio da je sumnjiva osoba primijećana na krovu aerodroma kada je avion sletio.

Izraelska delegacija koja je doputovala u Pariz na Olimpijadu ima pojačano obezbjeđenje zbog prijetnji i poziva da Izrael ne učestvuje zbog rata protiv Hamasa u Gazi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније