Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M. [ N1 ]

21. 07. 2024. 17:37 >> 17:38
Čitaj mi:

NA SKUPU

Tri osobe ubijene i šest ranjeno u pucnjavi u Filadelfiji

Tri muškarca su ubijena, a najmanje šest osoba je ranjeno u pucnjavi na skupu u zapadnoj Filadelfiji, saopštile su vlasti.

Nije saopšteno o kakvom se okupljanju radilo.

Policija je saopštila da je više od 100 ljudi bilo prisutno u naselju Kerol Park kada je u nedelju nešto posle dva sata posle ponoći po lokalnom vremenu izbila pucnjava. U saopštenju se dodaje da preliminarne informacije koje su prikupili ukazuju na „razmenu vatre između više strana“ i da su pronađene čaure municije više kalibara.

Jedan muškarac (33) proglašen je mrtvim na licu mesta, a još dva muškarca starosti 23 i 29 godina preminula su u bolnici.

Njihova imena nisu objavljena.

Jedna devojka (26) i pet muškaraca starosti između 27 i 30 godina su ranjeni, ali su u stabilnom stanju, saopštila je policija.

Muškarac koji je umro na licu mesta ubijen je pucnjem izbliza i sumnja se da je bio glavna meta.

Najmanje jedan pištolj je pronađen, a policija pretražuje kamere za nadzor.

Još uvek niko nije uhapšen u vezi sa ovim incidentom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније