Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.Č.J. [ N1 ]

19. 07. 2024. 22:45 >> 22:46

pucao im u glavu

Pucnjava u Alabami: Muškarac ubio četvoro djece i suprugu

Muškarac iz Alabame optužen je da je u četvrtak uveče ubio svoju ženu i četvoro djece, koji su imali između dvije i devet godina.

Brendon Alan Kendrik star 32 godine, optužen je za ubistvo svoje supruge Kelse Kendrik i četvoro djece u okrugu Bib, u Džordžiji, prenosi AP.

Sve žrtve upucane su u glavu iz pištolja, navedeno je u dokumentu koji je bio priložen uz nalog za hapšenje.

Šerif Džodi Vejd rekao je da je Kendrik otac dvoje djece, a da su drugo dvoje ubijenih bili rođaci.

„Apsolutno užasno. Nezamislivo je kroz šta prolazi porodica, i šta prijatelji porodice proživljavaju, kao i kako se osjeća zajednica sada. Scena je bila užasna, čak su mi i iskusni policajci rekli da je to najstrašnija stvar koju su vidjeli“, rekao je Vejd.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније