Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Beta ]

26. 06. 2024. 22:45 >> 22:45

FRANCUSKI MEDIJI

Nema plivanja u Seni ni početkom jula, preveliki protok

U Seni u Parizu neće moći da se pliva ni početkom jula, manje od mjesec dana prije početka događaja Olimpijskih igara (26. jul – 11. avgust) koji su planirani na toj rijeci.

To je danas upozorio prefekt Pariza i oblasti Il d Frans Mark Gijom, prenio je list Figaro.

Veliki protok rijeke zbog kišovitog proljeća, doveo je do odlaganja probe svečanog otvaranja Igara, koja je bila zakazana za ponedjeljak.

"Nema plivanja u Seni narednih dana", rekao je Gijom i dodao da hidrološke prilike nisu povoljne već šest mjeseci, te kad je vrijeme kao jesenje ili zimsko, nikakve investicije nisu dovoljne.

Gradonačelnica Pariza An Idalgo koja je obećala da će plivati u Seni u sedmici od 15. jula, izrazila je danas uvjerenje da će vrijeme ipak biti povoljno tokom Igara.

Zbog visokog vodostaja i nedovoljno dobrog kvaliteta rječne vode pred početak Igara ostaje neizvjesnost održavanja proba na Seni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније