Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.Č.J. [ N1 ]

24. 06. 2024. 20:26 >> 20:25
Čitaj mi:

rusija

Požar u istraživačkom institutu kod Moskve: Osam osoba stradalo, više njih zarobljeno

Osam osoba izgubilo je život u požaru u Institutu za istraživanje elektronike u blizini Moskve, rekli su predstavnici ruske hitne službe i zvaničnici.

„Dvije osobe su poginule pošto su iskočile kroz prozor. Šest osoba je ostalo u zgradi gdje su se urušile unutrašnje konstrukcije. Prema preliminarnim podacima, poginuli su“, rekao je portparol lokalne službe za vanredne situacije i dodao da je devet osoba bilo u prostorijama gdje je izbio požar, a samo jedna je spasena.

Snimci objavljeni na kanalu 112, na komunikacijskoj platformi Telegram, prikazuju ljude kako razbijaju prozore dok iz zgrade izlazi crni dim, a vatra gori na donjim spratovima.

„Prema preliminarnim informacija, devetoro ljudi je u zgradi. Operacija spasavanja se nastavlja“, navedeno je ranije iz Ministarstva za vanredne situacije.

Vatrogasci su spasili najmanje jednu osobu, dodali su.

Guverner moskovske regije Andrej Vorobjov je kazao da je požar zahvatio tri sprata zgrade i da su dvije osobe stradale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније