Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ N1 ]

27. 05. 2024. 16:08 >> 16:16
Čitaj mi:

TURSKI LIDER

Erdogan: Netanjahu neće moći da izbjegne prokletstvo

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan obećao je da će Turska učiniti "sve što je moguće" da "varvarska" vlast i Benjamin Netanjahu polože račune, uporedivši izraelskog premijera sa Slobodanom Miloševićem, Radovanom Karadžićem i Adolofom Hitlerom.

„Turska će učiniti sve što je moguće da ove varvare i ove ubice koji nemaju nikakve veze sa čovječnošću, pozove na odgovornost“, rekao je Erdogan o izraelskom napadu na grad Rafu u Pojasu Gaze, početkom prošlog vikenda.

On je dodao da je „masakr, dan poslije apela Međunarodnog suda pravde da se obustave napadi još jednom pokazao okrutno i izdajničko lice terorističke države“.

„Baš kao Hitler, Milošević, Karadžić i drugi faraoni istorije kojima se dive, neće moći da izbjegnu prokletstvo“, rekao je Erdogan.

Palestinske vlasti i Hamas su optužili Izrael da je izvršio „masakr“ gađajući centar za raseljena lica nedaleko od Rafe, na jugu Pojasa Gaze, gdje je poginulo najmanje 40 ljudi i 64 je ranjeno.

Izraelska vojska je saopštila da su meta bili teroristi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније