Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Politika.rs ]

09. 04. 2024. 19:34 >> 19:34

blinken

"Amerika ne zna datum potencijalne izraelske ofanzive na Rafu"

Američki državni sekretar Entoni Blinken rekao je danas da Sjedinjene Američke Države nemaju datum potencijalne izraelske vojne operacije u Rafi, najjužnijem gradu u Pojasu Gaze, gdje se nalazi više od milion raseljenih Palestinaca.

On je dodao da očekuje da će sljedeće nedelje vidjeti izraelske kolege kako bi razgovarao o Gazi, prenio je Rojters.

Blinken, koji je govorio novinarima nakon sastanka sa britanskim ministrom spoljnih poslova Davidom Kameronom u Stejt departmentu, rekao je da SAD nastavljaju da rade blisko sa Katarom i Egiptom o mirovnom sporazumu za Pojas Gaze.

On je dodao da je 400 kamiona dobilo dozvolu da uđe u Gazu u ponedjeljak, što je najveći broj u jednom danu od 7. oktobra, otkako je počeo konflikt, prenosi Tanjug.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније