Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Beta ]

21. 02. 2024. 16:15 >> 16:20

MARKE "BJUIK"

Carinici na Horgošu zaplijenili neprijavljeni oldtajmer iz 1952. godine

Carinici su na prelazu Horgoš zaplijenili oldtajmer švedskih registarskih tablica marke "bjuik" iz 1952. godine, kog je vozač kombija na prikolici pokušao ilegalno da izveze iz Srbije, saopšteno je danas.

Po navodima Uprave carina, prekršaj je otkriven kada je na red za redovnu kontrolu na izlazu iz Srbije pristigao kombi sa prikolicom domaće registracije koji se uputio ka Švedskoj, prevozeći automobil "Buick Dynaflow" obavijen najlonom.

"Na pitanje carinika da li ima nešto da prijavi, vozač kombija je odgovorio da nema. Detaljnom kontrolom koja je uslijedila utvrđeno je da se ispod najlona na prikolici nalazi oldtajmer kabriolet švedskih registarskih oznaka što znači da je riječ o stranoj robi koja nije bila prijavljena", piše u saopštenju.

Dodaje se da vozač u trenutku kontrole nije posjedovao ni boravišnu ni radnu vizu u inostranstvu, što je preduslov za upravljanje i za prevoz vozila sa stranim tablicama na prikolici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније