Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.A. [ Tanjug ]

17. 12. 2023. 23:00 >> 23:01
Čitaj mi:

MEĐUNARODNI KRIVIČNI SUD

Al Džazira pokreće slučaj zbog ubistva snimatelja

Al Džazira će proslijediti slučaj, kako je navela, "atentata" na jednog od svojih snimatelja u Gazi Međunarodnom krivičnom sudu, saopštila je danas ta medijska kuća.

 

Snimatelj Samer Abu Daka, nastradao je u napadu dronom u petak dok je izveštavao o ranijem izraelskom bombaškom napadu na školu, koja je korišćena kao sklonište za raseljene osobe u južnom Pojasu Gaze, dodaje se u saopštenju, prenosi Rojters.

Ksamir Abu Daka posljednji je među novinarima koji su ubijeni u izraelskim akcijama u Pojasu Gaze i sahranjen je danas u Kan Junisu, na jugu te enklave.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније