Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Ч.Ј. [ Beta ]

30. 05. 2023. 17:10   >>  17:10

PUTIN

"Napad na Moskvu bio odgovor na ruski napad na ukrajinski štab"

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da je napad bespilotnih letjelica bez presedana na Moskvu u zoru bio odgovor na ruski napad na ukrajinski vojni obavještajni štab.

"Već smo spomenuli mogućnost napada na centre odlučivanja. Jedan od tih centara je i (ukrajinski) vojni obavještajni štab, koji je napadnut prije dva-tri dana", rekao je Putin na televiziji.

Ruski predsjednik je dodao da je, kao odgovor na taj napad, Ukrajina izabrala da napadne Moskvu.

Putin je danas optužio ukrajinske vlasti da pokušavaju da "uplaše" rusko stanovništvo napadom na Moskvu, ali je pohvalio protiv-vazduhoplovnu odbranu koja je djelovala na "zadovoljavajući" način.

"Kijevski režim je izabrao da zastraši Rusiju, da zastraši ruske građane", rekao je Putin.

Glavni grad Rusije rano jutros bio na meti napada bespilotnom letjelicom u kojem je pričinjena "manja" šteta na zgradama i u kojem nema žrtava, izjavio je gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanjin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније