Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Ч.Ј. [ Beta ]

10. 05. 2023. 12:09   >>  12:16

NAKON PERSUDE ZA ZLOSTAVLjANjE

Tramp: Najveći lov na vještice svih vremena

Bivši američki predsjednik Donald Tramp nazvao je sramotnom presudu kojom je proglašen krivim za seksualno zlostavljanje kolumnistkinje I.Džin Kerol, i ocijenio da takva odluka porote predstavlja nastavak "najvećeg lova na vještice svih vremena".

Tramp je na društvenoj mreži „Truth Social“ rekao da „apsolutno nema pojma“ ko je I.Džin Kerol.

„Apsolutno nemam pojma ko je ova žena. Ova presuda je sramotna – nastavak najvećeg lova na vještice svih vremena“, naveo je Tramp.

Devetočlana porota federalnog suda na Menhetnu odlučila je u utorak uveče da je Tramp kriv za seksualno zlostavljanje kolumnistkinje I. Džin Kerol 1996. godine, a da ju je potom oklevetao predstavljajući je kao lažljivicu.

Nekadašnji predsjednik je oslobođen optužbe za silovanje kolumnistkinje.

Porota je dodijelila I. Džin Kerol odštetu u iznosu od oko pet miliona dolara.

Tramp će uložiti žalbu na presudu, saopštio je njegov portparol Stiven Čeung.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније