Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Т.Г. [ n1 ]

20. 03. 2023. 22:07   >>  22:09

ZBOG NARUŠAVANjA DRŽAVNE GRANICE

Ruski avioni presreli dva američka bombardera iznad Baltika

Ruski borbeni avioni "Su-35" presreli su dva američka strateška bombardera "B-52N" iznad Baltičkog mora, saopšteno je iz Nacionalnog centra za odbranu Rusije.

U saopštenju se navodi da su radari protivazdušnih snaga Zapadne vojne oblasti primijetili dva aviona koja su klasifikovana kao strateški bombarderi „B-52N“.

U saopštenju se ističe da, kako bi identifikovali i spriječili narušavanje državne granice, aktivirani su borbeni avioni „SU-35“ iz Zapadne vojne oblasti koji su se nakon udaljavanja stranih letjelica vratili u matičnu bazu.

„Nakon udaljenja stranih vojnih aviona od državne granice, ruski borbeni avioni vratili su se u bazu. Let je izvršen u skladu sa strogim poštovanjem međunarodnih pravila upotrebe vazdušnog prostora. Nije dozvoljeno narušavanje državne granice Rusije“, napominje se u izvještaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније