Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

М.М. [ Beta ]

18. 09. 2022. 22:41 >> 22:46

IMA MALOLjETNIKA

Španski brod spasio 372 migranta u Sredozemnom moru

Španska spasilački brod organizacije Open Arms spasio je 372 osobe koje su pokušavale u čamcima da pređu centralni Mediteran u Evropu i pronašao tijelo migranta kojeg su ubili krijumčari, saopšteno je danas u Španiji.

Spasilački brod ostao je na moru i traži sigurnu luku za migrante među kojima ima onih kojima je potrebna medicinska pomoć, a mnogi pate od dehidracije, izjavio je neimenovani portparol organizacije i dodao da su podnijeli zahtjeve za dvije luke na Malti.

Među migrantima ima maloljetnika.

U jednom čamcu je bilo tijelo jednog migranta kojeg su šverceri ubili na obali Tunisa.

"Šverceri su natjerali ljude da ponesu i tijelo. Proveli su više od jednog dana na moru, a tijelo su čuvali dok nije stigao brod", dodao je portparol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније