Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ M.L.B. ]

31. 08. 2022. 07:00   >>  06:57 1

GOVOR U PENSILVANIJI

Bajden riješen da zabrani ratno oružje van ratne zone

Predsjednik SAD Džozef Bajden rekao je danas da je riješen da zabrani jurišne puške u SAD u oštrom govoru tokom posjete u istočnoj američkoj državi Pensilvaniji.

Bajden se pitao kakav razlog može da postoji da neko ima ratno oružje van ratne zone.

On je ocenio "mučnim" napade i prijetnje upućene američkoj saveznoj policiji Ef-Bi-Aj (FBI) koja je u avgustu vodila istragu u rezidenciji bivšeg predsjednika SAD Donalda Trampa u Floridi, što je izazvalo žestoke kritike najradikalnijih republikanaca.

"Ne želim da smanjim budžet FBI" kao što su tražili neki konzervativci poslije te spektakularne pretrage, rekao je 79-ogodišnji Bajden u Pensilvaniji.

FBI je saopštio da je dobio prijetnje poslije pretrage u Trampovoj kući.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније