Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina bussines [ I. P. ]

25. 06. 2022. 14:14 >> 14:19

ZBOG SMANJENJA PLATA

Štrajk radnika kompanije Rajaner u više zemalja

Zaposleni u avio-kompaniji Rajaner planiraju štrajkove u Francuskoj, Španiji, Belgiji, Italiji i Portugaliji zbog smanjenja zarada, piše francuski Le Parisien.


Štrajkovi u Belgiji i Portugaliji biće organizovani sjutra, u Francuskoj danas i sjutra, a u Španiji sjutra, u četvrtak, petak i subotu.

U Italiji je štrajk organizovan u petak, saopšteno je iz francuskog Nacionalnog sindikata komercijalnog letačkog osoblja.

Među razlozima koji su izazvali tu industrijsku akciju je i nedostatak hrane i pića za osoblje u avionima i pažnje nacionalnih regulatornih tijela za avijaciju kada se radi o sistemu kompanije za bezbjednost i “upravljanje umorom”, prenosi Capital.ba.

Aerodrom Brisel-jug Šarlroa potvrdio je da bi tokom vikenda moglo doći do odgađanja letova, upozorivši putnike na moguće smetnje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније