Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ Mina ]

22. 06. 2022. 07:50   >>  07:47

U ISTANBULU

Naredne sedmice o izvozu žitarica iz Ukrajine

Pregovori Rusije, Ukrajine, Turske i Ujedinjenih nacija (UN) u vezi sa izvozom žitarica iz ukrajinskih luka biće održani naredne sedmice u Istanbulu, objavio je turski list Milijet pozivajući se na izvore iz predsjedničkog kabineta u Ankari.

Televizija A haber objavila je ranije da delegacija turskog Ministarstva odbrane planira da ove sedmice posjeti Rusiju radi razgovora o uspostavljanju bezbjednih koridora za izvoz poljoprivrednih proizvoda iz Ukrajine, prenose Nezavisne novine.

U međuvremenu, kanal TRT objavio je prošle sedmice da su Rusija, Ukrajina i Turska uspostavile hitnu liniju za komunikaciju ministara odbrane o izvozu žitarica iz ukrajinskih luka.

Prema tom izvještaju, strane će imenovati svoje predstavnike za taj kanal komunikacije koji će imati čin generala.

Kanal za komunikaciju će, navodno, biti iskorišten za detaljan razgovor o izvozu žitarica, koji bi trebalo da dovede proces do logičnog zaključka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније