Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M. [ Beta ]

24. 01. 2022. 22:45 >> 22:50
2

DOGOVOREN RAZGOVOR

Makron će Putinu predložiti mjere smirivanja ukrajinske krize

Francuski predsjednik Emanuel Makron predložiće ruskom kolegi Vladimiru Putinu "put smirivanja ukrajinske krize" tokom razgovora predviđenog narednih dana, saopštila je večeras Jelisejska palata.

"Zabrinuti smo, a i veoma pažljivi da ne stvorimo dvosmislenost i dodatnu nestabilnost", navelo je francusko predsjedništvo usred tenzija Zapada i Rusije zbog Ukrajine.

Jelisejska palata je dodala da će zvaničnici ministarstava Francuske, Njemačke, Rusije i Ukrajine u srijedu u Parizu održati sastanak o Ukrajini.

S druge strane, Bijela kuća je saopštila ranije danas da će predsjednik SAD Džozef Bajden (Joseph Biden) imati kasno večeras video sastanak sa nekoliko lidera Evropske unije (EU) o situaciji u Ukrajini.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније